Pravo na mržnju nije oduzimao niti Adolf Hitler

0
868
Photo: Grgur Zucko/PIXSELL

Komunistički verbalni delikt obnovljen je kroz različite kaznene mjere. Vlada ukida slobodu govora samo za domoljubni dio populacije. Sloboda govora ukida se i u Saboru. U pripremi je zakon protiv govora mržnje, poticanja na nasilje i širenja lažnih vijesti na internetu.

Budite pametni i hitno kreirajte svoj osobni kripcijski jezik, na razini hebrejskog pisma, koje izostavlja samoglasnike. Unutar američkog pojednostavljivanja jezika, riječ “government” piše se kao “gvn”, što se kod nas može višestruko primijeniti. Andrej Plenković je premijer, a to što iz njega izlazi jednako je onome što izlazi iz njegovog podvornika Olivera Frljića. Možda je unutar Labradora Frljić nadređen Plenkoviću, nikad se ne zna? U Kerempuhu su domoljubi znakovito nakićeni svinjskim glavama, a glavni krmak u Banskim dvorima o tome znakovito šuti. Može se reći da je premijer RH dvostruko gvn. Namjerava ukinuti slobodu govora i u Hrvatskom saboru. Prije nego što Plenković posve suzbije slobodu govora za domoljube, zgodno je na razini (ne)kulture Olivera Frljića naglasiti da je Plenković krmak i da se u dvije godine na čelu RH i HDZ-a prilično usvinjio. Plenković kaže da ima problema s grlom – tako prikriva svoje roktanje. Mnogi stariji državljani RH, oni koji su u svome životu iskusili više tih svinjskih sistema, tvrde da im Plenković smrdi na Tita, da se tako čuje, kako to kažu Oliver Frljić i slični Bosanci. Svako zlo za neko dobro – produbljivanje Plenkovićeve tiranije bit će dobra prilika za sve hrvatske književnike, koji kvalitetnije pišu kada ne mogu otvoreno reći da je netko gvn. Nadam se da niste zaprepašteni ovakvom mojom pohvalom za premijera Andreja Plenkovića, koji zapravo nije inteligentna svinja, nego glupi konj. S druge strane, ako premijer dopušta da netko u državi koju formalno predstavlja može vrijeđati muslimane i nabacivati im svinjske glave, onda je takav premijer običan svinjski drk.

Pojednostavljeno: ako je mržnja okrenuta protiv Hrvata i bilo kakve Hrvatske, onda je prihvatljiva. Dopuštene su i karikature Muhamedda ako istovremeno sramote Hrvate i Hrvatsku. Zašto zagrebački Mešihat šuti o primitivnom ismijavanju islama od strane nacionalno i vjerski “neopredijeljenog” Olivera Frljića? Koji ima problem vlastitog identiteta, jer je odrastao i neodgojen u mješovitom braku, pa udara na one koji se osjećaju i izjašnjavaju Hrvatima. Naravno da Oliver Frljić ima podršku Andreja Plenkovića, koji također ima problem identiteta. Da nije tako, ne bi Plenković u prijem kod pape Franje vodio svoju punicu, nego nekoga od svoje ranije obitelji, da među takvima ima katolika. Ako muslimani mrze svinje, može se reći da je prirodno da Oliver Frljić uzvraća i mrzi muslimane. Svi muslimani koji slave Olivera Frljića moraju se zapitali zašto isti šuti glede genocida Srba nad muslimanima Srebrenice? Navodno je njegova “hrvatska mamica” zapravo Srpkinja, a ako je tako, bilo bi korektno da Oliver Frljić arbitrira u međunacionalnim pitanjima tek nakon što pospremi svoj obiteljski konflikt. Njegovo protuhrvatsko i protukatoličko djelovanje pokazuje da je odabrao stranu, pa bi mu ova formalno hrvatska i katolička zemlja trebala uskratiti financiranje. Za slično djelovanje u SAD-u, bio bi glatko protjeran, do kraja života, a možda i osuđen za protuameričku aktivnost. Zanimljiva je referenca Marinka Jurasića, koji nas u Večernjaku upozorava na to kakve prispodobe stoje iza Frljića i ekipe: Vesna Pusić tražila je od žena silovanih tijekom srbijanske agresije da promiču seksualne slobode.

Loading...

Obavještajni okviri

Nakon što se posve izgubio i osramotio u režiji “Hamleta”, Travničanin Oliver Frljić, Bosančeros s dna kace, upustio se u neukusnu protuhrvatsku adaptaciju Pirandellovog djela “Šest likova traži autora”. Na prvoj predstavi u zagrebačkom Kerempuhu pojavio se i Zlatko Hasanbegović, naslovna žrtva. “Zanimalo me kako na sceni izgleda moj lik sa svinjskom glavom, kojeg u stavu muslimanske molitve lopatom kokaina pričesti biskup Mile Bogović. Zanimalo me i kako izgleda moj kazališni lik koji nakon kokainske pričesti sudjeluje s kazališnom Željkom Markić, Velimirom Bujancem, Josipom Klemmom i ostalima u nogometnom udaranju glave mrtvog novorođenčeta. Zanimao me i kako izgleda prizor kada lik silovane žene polegnute na hrvatsku zastavu simbolički revolveraškim hicem likvidira sve spomenute.” – izjavio je Hasanbegović. Frljić u svojoj lakrdiji poziva na nasilje, pa i na ubojstvo svojih ideoloških i civilizacijskih protivnika. Hasanbegović je Frljićevu maskaradu u Kerempuhu doživio i kao spomenik višedesetljetnoj hegemoniji i svevlašću Dušana Ljuštine u (ne)kulturi Grada Zagreba. Time dolazimo do još jednog važnog pitanja: koliko je gvn lokalna zagrebačka krmčina Milan Bandić? Što je tajna njegovog dugog vladanja najvećom lokalnom blagajnom u državi? Koga sve financiraju Bandić i ekipa?

Frljić nije autor, nego nečiji projekt, na protuhrvatskoj i antikatoličkoj zadaći. Nije više zagonetka ta silina iskazane mržnje Olivera Frljića prema svemu hrvatskom i katoličkom, jer se sve više naziru obavještajni okviri. Naoko individualna zadrtost prikriva strano uplitanje. Direktno iz BiH ili posredno, preko Slovenije, stigla nam je cijela legija boraca protiv fašizma i kriminala, kao da za takve nema posla u Sarajevu, Banja Luci i sličnim oazama psina rata i poraća. Nevjerojatno je da se njihovo protuhrvatsko djelovanje financira iz hrvatskog proračuna. Dok ismijavaju sve hrvatsko, lagodno žive na grbači Hrvata. Hrvatska financira protuhrvatske filmove u režiji bosanskih “autora”, zapravo samo onih bosanskih autora koji mrze sve hrvatsko. Sve je to pouzdan pokazatelj da Labrador kontrolira sam vrh državne vlasti u RH i sve najznačajnije društvene asocijacije. Andrej Plenković izgleda kao debela svinja, ali je zapravo labradorovac. Budite sigurni da je pomor domoljubnih adresa na Facebooku proveden uz suglasnost a možda i na zamolbu glavnog krmka. Zanimljivo, Plenković će se u Davosu sastati s šefom Googlea za Europu. Velika svinja želi postati Veliki brat. Nisu na udaru samo Hrvati – Frljić je jednako pokušao zaskočiti i Poljake, kada je cijeli svijet prepoznao obavještajnu zadaću. Imati volje i snage otići u napaćenu Poljsku i tamo pozvati Poljake da se suoče sa svojom prošlošću! To se moralo izvršiti, jer je pala takva zapovijed Frljićevih nalogodavaca. Naravno, Poljaci su Frljića glatko potjerali natrag, u njegovu bosansku stričku pininu, a “umjetnik naj ti je dobrije” iskrcao se ponovno u Hrvatskoj, po tko zna koji put. U ovoj zemlji svi oni koji rade njoj na štetu, ili protiv katoličkih nacija, mogu računati na državnu blagajnu.

Eto, izrekao sam puno toga, još dok se može, ali zapravo ne mrzim Andreja Plenkovića, njegovu ekipu, niti Olivera Frljića i sveukupni Labrador. Više je riječ o preziru prema kretenima koji koriste različite oblike pravosudnog i izbornog kriminala, kao i protuhrvatski normiranu državu i Uniju, da vladaju i rade protiv nacije koju formalno predstavljaju, sve to o našem trošku. Da ugodno žive na našoj grbači kao umjetnici, koji režiraju Shakespearovog “Hamleta” bez da ga pročitaju. Na tome ne staju, nego ismijavaju sve što je nama sveto, vrijeđaju nas i ponižavaju. I još od nas traže da ih uvažavamo kao višu civilizacijsku razinu, i da ih prihvatimo kao društvene arbitre. Znate, bez obzira koliko se ti likovi čuju, ne možemo mrziti drk. Meni su zapravo odurni, odvratni. Zato je ovaj tekst više odurni govor nego govor mržnje. Ako ne želite završiti u pržunu zbog verbalnog delikta, prakticirajte odurni govor, koji još uvijek nije zakonski proskribiran.

Dosta je te židovske mržnje!

Strašno je koliko Židovi mrze naciste? Skoro više nego Hrvate. Svijet je zreo za zakon protiv židovske mržnje prema bilo kome. Svijet je zreo za zakon protiv srbijanske mržnje prema Hrvatima, Albancima i bosanskim muslimanima. To što hrvatskoj sirotinji rade strukture RH i Unije, to je nagori nacizam, pa bi bio red da nesretnici imaju pravo barem na mržnju, koja je židovskim logorašima bila dopuštena. Današnji nacionalno neopredijeljeni nacisti u strukturama RH gori su od Adolfa Hitlera. Od raspada Austrougarske na ovamo, smjenjuju se najgori likovi, pljačkaju naciju i pojedince, pretvaraju hrvatske zemlje u konc logore, njihova mržnja prema nama hrani se našom nesrećom, a na sve dodaju zaseban šlag – nama mržnja prema našim zlotvorima nije dopuštena, što je novost koja nikada prije nije zabilježena, bilo gdje i bilo kada. Traže da njihovu otimačinu slavimo kao njihov altruizam! Moramo pokazati da smo sretni zato što nas baš oni pljačkaju. Moramo dokazati da smo civilizacijski dorasli da nas oni opljačkaju. Baš kao što smo Nijemcima morali dokazivati da smo civilizacijski dorasli rasnim zakonima. Izokretanje baš svega ide tako daleko da su oni na svoj način domoljubi, koji zaista brane ovakvu SRH/RH, odnosno ovakav sustav izrabljivanja sirotinje.

Kada se doma upustim u bilo kakvo renoviranje, znaju navratiti Marijan Tupek i Zlatko Posavec, moji osobni savjetnici za slične životne probleme. Nepogrešivo detektiraju koje je radove izveo Bosanac. Znate ono, zid je manje ravan nego prije renoviranja, pa ih smeta što je neki Bosančeros pobrao lovu kao da je Michelangello. “Zašto Bosanci kažu da se nešto čuje kada osjete neugodan miris?” – često me zna upitati Marijan Tupek. Bosančeros Oliver Frljić uvjeren je da ga čujemo, a on zapravo samo zaudara. Kada je kao izbjeglica iz Travnika, nepoznate etničke pripadnosti, stigao u Split, pod okrilje Hrvata, Frljić je pitomo izjavio “da je to nešto nadobrije što mu se dogodilo u životu”. Danas je njegov jezik popeglan, ali više ne kaže da je okrilje hrvatske države nešto najbolje što mu se dogodilo i/ili događa. A glupe katoličke svinje u Crkvi u Hrvata uzele su prognanika na edukaciju, bez ikakve provjere, da dotepenac lakše prepozna što smeta katolike i Hrvate, da pronađe najdobroji način za borbu protiv katolika i napose protiv Hrvata. Nakon što sam više puta pisao o hrvatskom podrijetlu muslimana u BiH, Frljić se okrenuo i protiv muslimana. Ova je država pravo čudo. Skoro svi ne-Hrvati u RH mrze Hrvate, a Hrvatima su takvi samo odurni, toliko da se hrvatski mladići i hrvatske djevojke sklanjaju u one katoličke zemlje koje se ne srame svog katoličkog identiteta, umjesto da podignu hrvatske zastave i protjeraju uljeze na našem proračunu.

Srpska mržnja nema granica

Glavna prasica RH, jedna od najpoželjnijih ženki u Hrvata, nesebično je obišla ofucana grla na stajskoj ishrani u Regionu. Krmčinu u Beogradu i Bika koji sjedi u Sarajevu. Rezultat je nikakav. Primjerice, u prostorijama UN-a u New Yorku, srbijanski krmak Ivica Dačić će sutra, 27. siječnja, na Dan sjećanja na Holokaust i ulazak Crvene armije u Auschwitz, kao srbijanski ministar spoljnih poslova i obmana otvoriti srpsko-židovsku izložbu “Jasenovac – pravo na nezaborav”, koja se mogla nazvati i “Jasenovac – pravo na mržnju prema Hrvatima”, sve sinkrono režiji Emira Nemanje. Nakupilo se 7 tona eksponata! Koja će to predstava biti! O hrvatskim i ustaškim svinjama. Svoj doprinos dao je i Jasenovac Research Institute, koji u svoje popise žrtava ustaškog režima pridodaje i ubijene ustaše. Iz Srbije stižu “preživjela djeca – logoraši Jasenovca”, zapravo napuštena djeca Kozare i Potkozarja, koje su četnici i “partizani” ostavili na milost mrskim Nemcima. Prihvaćena su u dječji dom u Jastrebarskom i u zagrebačke obitelji. Od gladi i bolesti spasio ih je ustaški režim i socijalna skrb Crkve u Hrvata, pa sada Beograd i svi Nemanjići dovode u New York svjedoke da to nije bilo tako. Djevojčica kojoj je 1942. bilo dvije godine točno se sjeća ustaških svinja, do najsitnijih detalja na ustaškoj odori. Djeca su bila nepismena, a ona pismena poznavala su samo ćirilicu, ali nema šanse da odmah nisu prepoznali latinično U. Nije jasno zašto Židovi sudjeluju u takvom “multimedijskom” predstavljanju Srbije. Valjda će biti prikazana smaknuća Židova u Srbiji – pobijeni Židovi u Srbiji upisani su kao žrtve NDH. Jako zanimljivo, jer to potvrđuje da na popisu JRI ima Židova koji su zaista smaknuti u Regionu. Znamo da su na čelu Srbije četnici, ali da su tolike svinje, to nismo znali. Pokušat ću postaviti dvije verzije svoje predstave “Frljotina”, jednu za hrvatska kazališta i drugu za srbijanske teatre.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL


Predstava “FRLJOTINA”, yu-verzija

Jugoslavija je poveća hrpa govana

Prva Jugoslavija bila je velikosrpska svinjarija, da bi se u drugoj Jugoslaviji pridodale komunističke svinje. Svaka je republika bila isto gvn, nešto druge boje, ovisno o prehrani na pripadnom teritoriju. Glavne svinje u SRH bili su ne-Hrvati, a najgore svinje bili su hrvatske nacionalnosti. Iznad svih je bio Staljinov krmak Tito. Mogu što hoću – Tito je citirao Andreja Plenkovića još prije nego što se ideološki unuk – krmak okotio. Tile je imao običaj da se naždere, a onda bi puštao svoje vjetrove slobode. “Što se to čuje?” – omaklo se jednom prilikom krmku Aleksandru Rankoviću, pa je nakon toga optužen za prisluškivanje glavnog krmka – Maršala. U Jasenovcu, u njegovom zastrašujućem poslijeratnom pogonu, partizani komunjare nisu koristili zemni plin za likvidiranje Hrvata. Umjesto toga, Tile bi sebe provjetrio, i Hrvati su padali kao muhe. Druga Jugoslavija bila je Titova plinska komora.

Binu početno postavljam bezglavo: Tito se zavukao u Staljinovu guzicu, Kardelj u Titovu, i tako redom, a na kraju tog lanca smrada bio je naš Franjo Tuđman, uvjeren da je bio priključen direktno na Tita i na Titov osobni smrad, a zapravo se u Beogradu nagutao srbijanskih gvn. Nakon što se vratio u Hrvatsku, Tuđman je deset godina zaudarao na Srbiju. Nevjerojatno je da u današnjoj RH imamo niz titoista koji zaudaraju skoro jednako kao Tito. I tako, gvn stonoga baulja po bini poput kentaura sa Staljinovom glavom. Tajna je u tome da je sve to jedno isto ogromno komunističko gvn. U jednom trenutku, kada je Staljinu dojadio, Tito vadi glavu iz Staljinovog dupeta, a publika ustaje na noge i plješće. Rođen je novi Vođa! Plješće i stotinu “Titovih” nogu. A onda je jednog dana Tile odapeo i lanac se prekida – komunjarska stonoga raspala se u lokalni drk. SRH/RH prirodno je ostala isto gvn. Republički drk podijelio se u dvije linije: reformirana Partija i prilagođena Udba. Pridodaje se i Kriminal, u gvn pomirenju. Krleža bi rekao: malo smrdi, ali je toplo, fino. U svakom slučaju, stotine tisuća staljinista i titoista zagađuju naš životni prostor. Nevjerojatno je koliko mi fali nadahnuća kada stvaram na protujugoslavenskoj matrici.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predstava “FRLJOTINA”, bolja cro-verzija

Lijepa naša nagnojena

Početna scena je nepomična, kao kod Kurosawe. Otraga je provokativna instalacija: savinuti drk, koji sliči na današnju SRH/RH, koja se zaista raspada kao nekakav katolički đbrlk. SRH/RH može biti samo gvn. Na desnoj strani je fotografija hrvatskog ljevičara Stjepana Radića – zagrizao je u gvn i to će platiti svojim životom. S lijeve strane nazire se lik ljevičara Ante Starčevića. U Zagrebu se formiralo Sljeme – stigao je lik iz Bosne i serucka na kamare. Poznat je po tome što je svoju zaštitnicu naveo da na bini gleda njegovu zmazanu bosansku guzicu kroz poklopac školjke. Netko pametan povukao je vodu i ode zaštitnica.

Na bini su skoro svi glavni likovi te gvn drame. Angela Merkel ima Hitlerove brčiće, a iz njenog širokog imperijalističkog dupeta batrga se tijelo Andreja Plenkovića, kojega škaklja izvjesni Juncker iz Luxemburga, pravnik, kao i Plenković – obojica nikada nisu radili u svojoj profesiji. Pred šokiranom publikom događa se oduran porođaj uz prilično izdašan proljev. Merkelica stenje – Plenky je svaki dan sve deblji. Plenković je zapravo reciklažna naprava – jednostavo preuzima sve što Merkelica obradi. Desno je zaštitnica produktivnog Bosančerosa iz Travnika, koji se pojavljuje na bini u svome obličju prije operacije, kao svinja. Hrvatica iz svoje pristojne vagine izvlači baš svašta, pa i hrvatsku zastavu. To nije vagina, nego ustaško skladište! Nevjerojatno je koliko je Srpkinja uža. Užas! Reflektori se ponovno vraćaju na Balegu SRH/RH. Razapeta je na križ! Gdje je Isus? Hristos je sišao s križa i zajedno s Budom, Zaratustrom i Davidom siluje muslimanku nakićenu svinjskom glavom. Redaljka proroka! Kako pronaći financijera za takvu budalaštinu. Nema zime, tu je hrvatska država, tu je kesa svih nas.