Dubrovnik je Neum prodao Turskoj a ne Sarajevu

0
1138
Photo: HINA/POOL/Lana Slivar Dominic/PIXSELL

"Treći entitet ne samo da nije realan, nego do njega ne može doći bez konflikta i rata" - izjavio je to Bakir Izetbegović na HTV1, što se veli u bebu svim Hrvatima. Skoro svaka Bakirova rečenica bila je velika laž, a sve zajedno perfidan govor mržnje.

Bakir Izetbegović pomalo me podsjeća na Miroslava Tuđmana. Moj otac ovo, moj otac ono! Pamtim kao danas kada je ranih 90-tih čuveni islamski prorok Alija Izetbegović hrabro bježao ispred Srba iz sarajevske Meke u zagrebačku Medinu. Na sarajevskom aerodromu panično se pokušao ukrcati na prvi let za bilo kuda. U prijenosu uživo slušali smo Ejupa Ganića kako uvjerava Aliju da je predsjednik tamo nečega i da se ne treba bojati nikoga. Čemu toliki strah? Jer, bilo je to drukčije vrijeme raspada Sovjetskog Saveza, kada je nova moćna Rusija bila u povojima, a Turska siromašna i sirotinjska zemlja, sretna da netko pomogne bratskom muslimanskom narodu u BiH, protjeranom u srpske logore.

Sultan i njegov namjesnik

Loading...

Imamo tri muslimanska aršina za žrtve. Jedan za stradale muslimane, drugi za sve ostale nesretnike, a poseban za Hrvate, koji su ponovno opako leglo Katoličke crkve, glavnog neprijatelja Turske i islama, Rusije i pravoslavlja, protestanata i evangelika. Sama Sveta Stolica i sav taj trošni Kršćanski Namještaj više nisu problem, nego smetaju sirotinjska katolička legla. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan preletio je Lijepu našu i posjetio Rim, formalno strogo na jačanju trgovinske razmjene s katoličkim entitetom Vatikan u multikulturnoj Italiji, koja se namjerava hitno riješiti oko 500 tisuća muslimanskih imigranata. Kršćani svoje relikvije, uključujući križeve, raspela, brojalice i namještaj mogu jeftinije proizvoditi u proizvodno konkurentnoj Turskoj. Alahov crijep za crkve dvostruko je jeftiniji od Jehovinog. Zemlje po kojima su hodali i Isus i Muhamed imaju kvalitetniju glinu. Papa Franjo i sultan Erdogan složili su se da ključ odnosa u Jeruzalemu treba biti ferman sultana Osmana III. iz 1757. Tu bulu možemo gledati kao podjelu Mostara na muslimanski dio i onaj građanski. Sultan Erdogan ravna na sve strane, pa je s Aleksandrom Vučićem i Bakirom Izetbegovićem dogovorio novu dominaciju Srba i muslimana na Balkanu, po uzoru na onu iz vremena srednjevjekovne Turske, kada su Srbi i Srpska pravoslavna crkva uživali svu toleranciju nasuprot zajedničkom neprijatelju, Katoličkoj crkvi. Navodno su sve dogovoreno verificirali Rusi. Svijet je pozdravio bilo kakvu prepoznatljivu raspodjelu moći na Balkanu, da se konačno uspostavi red, prevlast. Srbijanska premijerka Ana Brnabić, seksualno usmjerena na Milice, pozvana je na skup Bilderberg družbe – skupina od oko 150 najutjecajnijih homoseksualaca i pedofila raspravljat će o aktualnim globalnim odnosima. Kako se doznaje, izbirljiva Ana Brnabić rijetko se dohvati s Angelom Merkel. Njena je partnerica zgodnija Milica Đurđić. Ako nije Hrvatica, lezbijka je nacionalno osviještena. Totalno drukčiji od drugih, Bakir Izetbegović, hetero turski namjesnik u BiH, stigao je u multinekulturni Zagreb “prizemljeno”, preko Krbavskog polja. U Lijepoj našoj traži muslimansku i građansku BiH, što je neriješiv konflikt, drveno željezo. Muslimanski zahtjevi proizvode muslimansku dominaciju, a građanski koncept treba poništiti druge identitete i vjere. Sve je podgrijano molotovljevim koktelom, koji je prije dva dana bačen na katoličku crkvu u Trabzonu iliti Trapezuntu, u Anadoliji. U Rimu je Erdogan hrabro izazvao veselog poglavara Katoličke crkve, a Bakir je izašao na megdan marginalnom Srbinu u Hrvatskoj. Srbin pravoslavac i Hrvat musliman ugodno su roktali o katolicima. Hrvati islamske vjere pomirili su se s činjenicom da su Srbi ogradili polovicu BiH, pa grabe drugu polovicu za sebe, na štetu Hrvata katolika. Na neki su način doma i u RH.

Naše žrtve i njihove žrtve

Tko bi to pomislio? Pitomi bosanski i europski muslimani su posve trijezni u Križančevu Selu zvjerski pobili žene, maloljetnike i starce – Hrvati muslimani i mudžahedini svih nacija su se danima iživljavali nad 30 zarobljenih Hrvata katolika i na kraju ih pobili, na Badnjak. Nešto slično dogodilo se u Betlehemu, nakon Isusovog prvog dolaska na svijet, šest stoljeća prije pojave muslimana. Za Bakira Izetbegovića, pokolj u Križančevu Selu je samo jedna “bitka koju je HVO izgubio”. Pobijeni su bojovnici – uvjerava nas Bakir, kao da to pouzdano zna, kao da je bio prisutan. Dogodilo se nevjerojatno čudo – samospaljivanje sela u prosincu. Bakirovo opravdanje muslimanskog zločina u Križančevu Selu podsjeća nas na partizansko pravdanje pokolja nad Hrvatima na Bleiburgu. I tako, ako primijenimo Bakirove kriterije, u Ahmićima se dogodila samo jedna bitka, koju su muslimani izgubili. Sve se zbilo u nekoliko minuta, nakon što se minaret s muslimanskim snajperistom polomio, sam od sebe, pod teretom mudžahedina i njihove misije u BiH. Nije bilo vremena za mučenje muslimana, i to je to nepravedno ograničenje za buduće filmske scenarije. Svjedok Bakir tvrdi da su Hrvati pobili čak i muslimanske pse. Da postoje muslimanske svinje, Hrvati bi pobili i svinje. Isuse, Hrvati jedu svinje! Vidite, u ovo vrijeme neukusnog poigravanja sa svinjskim glavama, nađe se u Hrvata i takvih katoličkih talibana koje Bakirova glava podsjeća na svinju. Kakve su to gluposti? Bakir je plavokos jer je podrijetlom Hrvat! U Srebrenici se vodio cijeli jedan rat, koji su muslimani izgubili. Potučeni su od Srba do nogu, sve sami muslimanski bojovnici i muslimanska djeca na predvojničkoj obuci, jadne im Majke Srebrenice.

To je ta matrica gušenja Hrvata i istine, u paketu. Ozakonjena je kroz Daytonski sporazum i njegove zloporabe, odnosno kroz slobodne reinterpretacije Daytona od strane Bakira Izetbegovića, Milorada Dodika i cijele te ekipe. Znate, samo na Gradini i šire leži barem 700 tisuća Srba neradnika, dok su hrvatski hajduci pobili jednak broj turskih neradnika, pa i janjičara. Na pravdi Boga! Ljudi su skromno širili istinu, islam. Janjičari su štitili prometnice – Pelješki most bio je nepotreban. Hrvati katolici toliki su gotovani da su prepustili radišnim Hrvatima muslimanima da njima, Hrvatima katolicima, određuju predstavnike na razini BiH. Kako su bosanski muslimani podrijetlom Hrvati, kako ih u BiH ima više nego katolika, prirodno je da određuju predstavnika Hrvata kao konstitutivnog naroda u BiH. U BiH imamo samo dva konstitutivna naroda, Srbe i Hrvate, koji su jednostavno podijelili BiH. Nije to ništa, u takozvanoj Republici Hrvatskoj Hrvati su jedini konstitutivni narod, pa Hrvatima svejedno drugi određuju predstavnike. Segregacija protiv Hrvata katolika u BiH zapravo je prihvatljiva, da razbudi nacionalnu svijest u svih Hrvata. Nema žestine u Hrvata dok mu netko ne potkrada lisnicu. Silovanje Hrvatica pokazalo se nedovoljno za nacionalno osvješćivanje. U takozvanoj Središnjobosanskoj županiji Hrvatima katolicima smišljeno su uskraćena sva prava, uključuju pravo na hrvatski jezik i pravo na katolički vjeronauk. Predstavnici bosanskih muslimana svjesni su da se vraća turski fakat, pa tako drže kako imaju pravo zabraniti gradnju neke prometnice u Hrvatskoj, na hrvatskom tlu. Kako god okrenete, Pelješki most pojavljuje se unutar simbolike  polumjeseca. U skoroj budućnosti, pojedini dijelovi Hrvatske bit će povezani samo preko kozmičke postaje na Mjesecu.

Kako dobiti rat?

Kako to Bakir Izetbegović namjerava ratovati protiv svojih Hrvata u BiH i obnovljene Herceg-Bosne? Kako planira rat “koji će izazvati Hrvati”? Toga se nije dosjetio niti Adolf Hitler. Obično se krivnja za rat i stradanja prebacuju na Hrvate nakon završetka rata, a ne prije njegovog početka. Bakir vjerojatno računa na to da će Republika Srpska ostati po strani, odnosno da će pravoslavci u BiH dopustiti da muslimani likvidiraju katolike. Vidite, kada su Srbi i Srbijanci proveli agresiju na BiH, Hrvati katolici nisu čekali da Srbi nastave genocid nad muslimanima do konačnog rješenja, nego je Hrvatska vojno intervenirala i na sve načine pomagala muslimane – Oluja je zaustavila srpski genocid nad bosanskim muslimanima. Što se ono veli, Bihać je spašen za muslimane, a Banja Luka je tako žrtvovana za katolike. Spasimo grad za druge i pri tome žrtvujemo svoju nesuđenu prijestolnicu. Da je bilo grama pameti u rahmetli Franje Tuđmana, dopustio bi da Srbi nastave genocid nad muslimanima, i onda bi Rahmo ušetao u BiH kao novi gospodar svih hrvatskih zemalja, sve do Drine. I sudio živima i mrtvima. Djelovanje Bakira Izetbegovića i muslimanskih fundamentalista u BiH ide za tim da bi Hrvati i Hrvatska trebali zaratiti s Republikom Srpskom, a onda bi Bakir i ekipa preuzeli cijelu BiH kao nekakav postjugoslavenski muslimanski leno. Kakve budale vode Hrvatsku, to je neizbježno.

Ako dođe do rata između Hrvata katolika i Hrvata muslimana, bit će to dar Božji za Srbe. Scenarij je posuđen od Scipiona Afričkog, iz njegovog pohoda na Kartagu: muslimanska agentura u katoličkim redovima potjerat će krdo svinja u neko muslimansko selo. Svinjama će biti potpaljeni repovi pa će skičati i juriti na sve strane, što će muslimane rastjerati sve do Une i preko Une. Erdogan će uzvratiti pokoljem svinja, znate na što mislim. Takav ratni plan može biti riskantan, jer će Hrvati shvatiti kako se uz malo rada i pojačani uzgoj svinja mogu elegantno riješiti muslimana, i usput povećati svoj stočni nasad. Bio sam od onih koji su tražili distribuciju svinjetine u zasebnim trgovinama, da se tako omogući integriranje bosanskih muslimana unutar hrvatske nacije, ali se bojim suprotnih pojava. Primjerice, u opakim vjerskim ratovima, koji neminovno dolaze, kućni ljubimac u Hrvata postat će svinja, koja je europsko tlo učinila nepodnošljivim za muslimane. Uđete u neku muslimansku kuću, a ono zaudara ovčetina. Uđete u neku katolički kuću, a ono ste ušli u štalu, kao u Srednjem vijeku, kada su Hrvati katolici i njihovo blago koristili isti dnevni boravak, pa i istu spavaonicu. Da u susjednoj Republici Srpskoj ima dovoljno svinja, u to nitko ne sumnja. To je očigledno već po tome koliko je Sarajevo na distanci.

Cvijeće postaje korov

Što se to u našem okruženju promijenilo da nam vojno nesposobni sin kukavičkog Alije Izetbegovića u sred Zagreba prijeti s ratom? Pa, bosanske muslimane proizvela je Turska, za vrijeme okupacije hrvatskih zemalja Bosne i Hercegovine, odnosno hrvatskog i katoličkog bosanskog kraljevstva. Turska je ponovno postala velika sila, kako u ekonomiji tako i vojno. Turska je kontrolirala rat u Siriji i muslimanske migracije prema Europi. Turska je pokrala sirijsku naftu. Ovih je dana Turska pokrenula nove vojne akcije protiv Kurda. Turci su integralni muslimani, koji nemilosrdno idu na sve ostale muslimane. Bosanski muslimani već su jedanput bili napušteni od Turaka, hladno ostavljeni na milost Austrougarskoj. Hrvati muslimanske vjere naivno su uzeli svoje novo nacionalno ime po manjini Bošnjaka u Turskoj. Pametnije im je da se izjašnjavaju Turcima. Mnogi dnašanji Turci podrijetlom su Hrvati. Ovako smo dobili novu europsku naciju kao referencu na manjinu u Aziji, što je označilo konačan kraj Starčevićeve inicijative o bosanskim muslimanima kao cvijeću Hrvata. Naime, hrvatsko plemstvo i posjednici u BiH prešli su na islam da sačuvaju svoje posjede. Tako se dogodilo da su bosanski “Turci” plavlji od hrvatskih katoličkih arijevaca. Vrh Crkve u Hrvata, kao i papinstvo, nisu iskazali razumijevanje za višereligijski koncept hrvatske nacije, pa se kroz mješovite brakove i druge slične pojave dogodilo osipanje Hrvata, što su u konačnici platili i katolici, kojih je na ovome prostoru sve manje. Rim i Kaptol sebično se bore za srpski koncept hrvatske nacije, da su svi Hrvati samo katolici, i tako gube demografski rat s drugim konfesijama, jer bi se u unutar višereligijske hrvatske nacije, u mješovitim brakovima, dio potomstva priklonio katoličkom dijelu hrvatske populacije.

Venecija je 1409. za 100 tisuća dukata kupila Dalmaciju od Ladislava Napuljskog Anžuvinca, ali je Dalmacija ipak hrvatsko tlo i ulazi u hrvatsku državnopravnu povijest. Dubrovnik je Neum prodao Turskoj da tako stvori spasonosnu tampon zonu u odnosu na Veneciju. Danas se zbog toga taj hrvatski kraj veže na Tursku, posredno na Sarajevo. Petljanija je originalno Staljinova – Moskva je tražila povijesne razloge da raskopa Hrvatsku. Moskva je kreirala i “Sovjetsku Sloveniju”, kako se početno zvala prva dežela, tampon država između Hrvatske, Italije i Austrije. Prirodna pripadnost Neuma Herceg-Bosni, u slučaju da nije priključen matici Hrvatskoj, bila je glavni razlog ukidanja Herceg-Bosne. I to nije kraj, jer Republika Srpska čeka pravi trenutak da traži svoj izlaz na Jadran, na temelju izlaska BiH na Jadran kod Neuma. Staljinova SRH/RH je ono najgore što se moglo dogoditi Hrvatima. Niti je SRH bila država, niti je to RH, niti su to hrvatski entiteti. Ne samo u BiH, u današnjoj RH imamo dominaciju protuhrvatskih sadržaja i protuhrvatskih inicijativa.