Damir Krstičević planira prvu nuklearnu probu!

0
1133
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Damir Krstičević i Andrej Plenković frapantno sliče na Kim Jong-una. Prirodno tome, odlučili su se za vojnu industriju. Naši najveći gradovi otimaju se za prvu nuklearnu probu, a vjerojatno će svoje konačno dobiti Zagreb. I, to je u redu, jer u Zagrebu ima najviše štakora

Svemu je kriv Tito. Da je 1945. imao atomsku bombu, ne bi morao prtiti te lijene Zagrepčane sve do Bleiburga, i tamo ih žive zaziđivati, nego bi jednostavno na Zagreb bacio atomsku bombu, pa da je konačno mir. Nisu nam teret Hrvati, koliko Zagrepčani. Toliko nametnika ne može podnijeti kineska ekonomija. Znao sam da premijer Andrej Plenković nešto sprema i da nije bez veze u Kijevu prijetio Vladimiru Putinu, Rusima pod nosom. Sve se događa u okvirima detaljno razrađenog plana.

Ideja je potekla od Prigorca Jure, koji je saznao koliko je atomska bomba skupa, pa je poželio da jedna padne v njegovo dvorišće. Naš genijalni premijer i još pametniji ministar obrane planiraju našu prvu hidrogensku probu v Zagrebu, nadnevka 29. listopada 2018. godine, na stotu obljetnicu kraljevine Jugoslavije, koja se u komunističkoj Jugoslaviji slavila kao Dan Republike. Tko vjeruje Plenkoviću, ostat će doma, a ostali se mogu početi pakirati. Za Irsku! Jer, tamo Englezi namjeravaju izvršiti atomsku probu. Seobe Hrvata mogu se gledati kao bijeg iz zone drugog udara u zonu prvog udara.

Loading...

NDH je implodirala u RH

Znate, Hitler je kasnio s izradom atomske bombe, a kakve smo sreće, probu bi izvršio u NDH. Kim Jong-un je svoju atomsku bombu napravio na vrijeme. I, nije to skrivao! Svaka čast, majstore! Kako bi Tito bio ponosan, da je kojim slučajem zaista živ, a ne samo prisutan u kontaminiranim glavama. Vidite, naš svrgnuti poglavnik Ante Pavelić bio je posve izvan svog vremena. Nije niti pokušao napraviti atomsku bombu. Za polupismene fićfiriće, od bravara Josipa Broza do kalfe Franje Tuđmana i sve do prevoditelja Andreja Plenkovića, Pavelić je bio znanstvenik, doktor prava, razina nuklearnog fizičara.

U svakom slučaju, moramo razbiti laži o rasističkom i nuklearnom Ustaškom pokretu. Iznuđeno priznanje tuđe krivnje donijelo je Hrvatima doživotnu tamnicu. Nisu atomsku bombu pokušali napraviti Hrvati, nego Nijemci. Eto, ponovno se oglasio antifa Inoslav Bešker. U znanstvenim krugovima poznat je po svojoj originalnoj kvantnoj teoriji o autohtonom hrvatskom fašizmu. Ovaj put Bešker slavi Gorana Vojkovića iz Hrvatske straže! Koji nas upoznaje s intervjuom Ante Pavelića iz 1957. godine. Navodno se poglavnik pohvalio da je radio na hrvatskom nuklearnom programu? Ne, nije to! Oprostite, pokušao sam ostati unutar vladinog tajnog programa. Pavelić se zapravo pohvalio da je osobno osmislio pozdrav “Za dom – spremni”. Eto, ta crtica razlike spašava HOS-ovu spomen ploču u Jasenovcu. Pomalo dekoncentrirani Bešker više je puta u svome eseju koristio slovo “u”, a jedan odlomak neoprezno je započeo s velikim klempavim “U”.

Nakon što se pokazalo da su pozdravi “Za dom” i “Za dom spremni” lingvistički determinirani, i da su se prirodno tome pojavili čak prije jednog milenija, a možda već u iranskoj Protodomovini, neki su radišni Hrvati zaista pogledali u sačuvane dokumente i pronašli pozive “Za dom” i “Za dom spremni” u Rakovičkoj buni Eugena Kvaternika. E, to se ne računa, jer to već zaudara na ustaštvo, odnosno pobunu protiv bratske zajednice naroda, kako su se kitile Austrougarska i obje Jugoslavije. Ništa zato, hrvatski historiografi krenuli su dublje u povijest. I vidi ti hrvatskog vraga, pozdravi “Za dom” i “Za dom spremni” koristili su se već prilikom Jelačićeva prelaska Drave. E, niti to se ne računa! Jer, Jelačić je izvršio agresiju na Mađarsku! Pa i na bečku centralu. Na radničku revoluciju! Zar nije osobno Karl Marx prokleo hrvatskog bana Jelačića i sve Hrvate? Dakle, trebamo pronaći da su se pozdravi “Za dom” i “Za dom spremni” koristili na razini obrane zemlje. A upravo je to napravio HOS! U čemu je problem?

Kako je pitanje dana kada će isplivati obrambeni pozdrav “Za dom spremni” iz vremena prije NDH, protuhrvatska kampanja krenula je drugim putem: takav je pozdrav neprihvatljiv, jer je njegovu povijesnu utemeljenost prvi uočio Ante Pavelić. Jeste li razumjeli tu pamet, taj otrov. Dakle, da je Pavelić prvi došao do prvih saznanja o hrvatskom kralju Tomislavu, tog hrvatskog kralja morali bismo izbrisati iz hrvatske povijesti. Zar nije Pavelić prvi spomenuo bandita Tita? Eto, konačno znamo zašto je Tile odstranjen sa zagrebačkog Kazališnog trga. Time smo došli do jedne istine: što god da odaberete, naši će neprijatelji pronaći nekakvu referencu na NDH. Stoga moramo ozbiljno razmisliti o tome da rehabilitiramo Ustaški pokret i ustaški “režim”. Kao nešto posve pozitivno. Vidite, Srbi su rehabilitirali četnike i više nitko u Srbiji ne trži na tu temu. Naprotiv, prvi pobočnici četničkog vojvode Vojislava Šešelja zauzeli su čelne pozicije u srbijanskoj državi. “Bivši” četnik Aleksandar Vučić je rado viđena osoba u europskim antifašističkim krugovima.

Za Domovinu spremni

Eto, došli smo i do tog velikog problema nukleusnog zagađenja. Lažne teze o rasističkom karakteru Ustaškog pokreta već 72 godine koriste se protiv hrvatske nacije, kao i za podjele unutar same nacije. Novost je razračunavanje u institucijama takozvane RH. Suprotne strane zauzele su i dvije glavne namjesničke linije državne uprave, vladina i prezidencijalna, dok pojedine društvene asocijacije otvoreno nastupaju kao strane obavještajne ekspoziture. Ono što se u drugim zemljama kvalificira i sankcionira kao veleizdaja, kod nas je izvor moći i zaklon za sve sve druge zloporabe, uključujući korupciju i kriminal. Imamo stalno iskorištavanje hrvatske tragične povijesti za skrivanje privatizacijske pljačke i drugog kriminala. Čim nekoga ulovite u kriminalu, on isti trenutak postaje nedodirljivi antifašist. Na krađu ga navela HOS-ova spomen ploča u Jasenovcu? To je još jedan razlog da provedemo prihvatljivu preocjenu Ustaškog pokreta i Nezavisne Države Hrvatske. Ulovite lopova na djelu, on se izjasni protiv NDH, a vi mu zbog toga razrežete višu kaznu!

U svezi predsjednice Kolinde Grabar Kitarović imamo nešto jasniju situaciju, u odnosu na premijera Andreja Plenkovića. KGK je na svoju funkciju došla iz vojne grupacije NATO, i korektno ostala u okvirima strategije tog vojnog saveza, kojega doživljavamo kao sigurnosnu garanciju. Prirodno tome, predsjednica Kolinda priklonjena je politici američkog State Departmenta. Kao što reče, njen nono i nona bili su antifašasti, ali KGK ne nasjeda na kampanje protiv pozdrava “Za dom spremni”, koji vidi i prihvaća kao stari hrvatski pozdrav. Mnogi to vide kao njen odgovor na suzdržanost premijera Andreja Plenkovića glede njenih ustavnih ovlaštenja u domeni vanjske politike i obrane zemlje, kao i njene ustavne pozicije vrhovnog zapovjednika hrvatske vojske. Gledano sjevernokorejski, vođa je KGK, a ne AP. Premijer Plenković spriječio je odlazak predsjednice Kolinde u SAD, i to ne sluti na dobro. Predsjednica KGK uzvratila je u okvirima svojih mogućnosti. Predbacila je premijeru AP da nije došlo do stvarnog pada nezaposlenosti, nego se pojačalo iseljavanje. Zašto imam osjećaj da su se počupale dvije žene?

Za Pradomovinu spremni

Dakle, Plenković opstruira naše daljnje priklanjanje Donaldu Trumpu i State Departmentu, ali nije transparentno za čiji interes provodi takvu politiku. Žestoko je podržao Ukrajinu, posebno u njenom sporu s Rusijom, što je civilizacijski korektno, ali politički ne baš pragmatično. Predsjednica KGK ima krilaticu “Za Domovinu spremni”, a premijer Plenković preferira “Za Pradomovinu spremni”. Kako se postavlja, najprije će riješiti Iran i Afganistan, pa Zakarpaće i Ukrajinu, pa onda Moravsku i Poljsku, i tek krajem stoljeća dolazi na red Lijepa naša. Budite sigurni da iza Plenkovića ne stoji Angela Merkel, koja blisko surađuje s Vladimirom Putinom. Plenković nam tako donosi velike ekonomske probleme, pa nije isključeno da je ovakav pad Agrokora posljedica Plenkovićevog zamjeranja Rusima. Kao u nekoj bajci za djecu, Martina i Andrej poželjeli su imati svoj dvorac, biti Todorići. I, stvarno, preuzeli su Agrokor. I, što sada? U Agrokoru ima posla preko glave. Pa, idu se baviti HOS-ovom spomen pločom u Jasenovcu. Agrokor je zaista dosadan, pa idu kupiti Inu. Žele participirati na danas najznačajnijem tržištu energije. Naravno, prodat će HEP! E, ako prodaju HEP, prodat će i HNS, svog koalicijskog partnera, koji je duboko ukorijenjen u menadžmentu HEP-a. Koji onda nalazi svoje razloge da zija protiv HOS-a.

Imamo triper situaciju. Oni koji podržavaju pozdrave “Za dom” i “Za dom spremni” uglavnom se svrstavaju uz SAD, Židove i Izrael, dok su antife uz bivše fašiste i bivše naciste. Tamo neki neslani klipan na temelju protuhrvatskih izjava dogurao je do sveučilišne pozicije, pa je sukladno svojoj stvarnoj (ne)kulturi i svojoj realno manjkavoj naobrazbi izjavio: “Serem vam se na Bleiburg”. Veli (laje) da je na Križnom putu pobijeno samo desetak tisuća osoba – kao, toliko je prihvatljivo. Koji rasizam? Taj neljudski lik provocira specizam! Drugi antifa postavio je transparent “Ruka na srcu, govno u glavi”, a jedna antifa iz lezbijskih redova prepoznala je “govno koje se peče na Kaptolu”. Židovi su stara kulturna nacija, koja se zabrinuto pita, tko ih to (samozvano) zastupa?

Dobar čovjek nije fašist. Ali, ne postoji antifašist koji je dobar čovjek. Profesionalni antifašist je najgore zlo. Možemo li preživjeti činjenicu da u hrvatsku povijest ulaze ovakvi antifašisti: Tito, Bakarić, Manolić, Blažević, Dragosavac, Baltić, Račan, Tuđman, Mesić, Perković, Šeks, Sanader, Josipović, Orešković, Plenković. I more sličnih likova. Tito je četiri godine ubijao iz zasjede i kukavički bježao, ostavljajući svoje suborce i taoce na milost neprijatelju, da bi na kraju antifašistički plivao u krvi ljudi koji mu nisu nanijeli nikakvo zlo. Titoisti Andrej Plenković i Milan Bandić zovu to antifašizmom. I još će u slijedećih desetak godina našom scenom prodefilirati sva sila sličnih mentalnih bolesnika i društvenih nametnika. Hrvatsku su pretvorili u jedan ogroman sanatorij, u koji su zatvoreni i oni zdravi Hrvati, da bi se bolesni bolje osjećali i brže oporavljali. A kada zdrave zatvorite u umobolnicu, nitko više ne izlazi izliječen ili normalan. Mediji su na razini psihijatrijskih tretmana narodu usadili toliku apatiju da se više nitko ne buni zbog antifa pornografije.

Poništavanje nacije

Odstranjivanje Titova imena sa zagrebačkog Kazališnog trga može se gledati kao promašeno samo zato što kasni 37 godina. Sramota je za ljudsku civilizaciju i za hrvatsku naciju da je ime zločinca Tita istaknuto bilo gdje i bilo kada. Ostaje dojam da je Tito maknut samo zato da bi se kompenzacijski odstranili hrvatski nacionalni simboli. Ovom nesretnom zemljom danima odzvanja zlokobna izjava namjesnika Plenkovića da će riješiti prijepor HOS-ove spomen ploče u Jasenovcu. Sve je ponovno dovedeno do apsurda. Plenković je formirao nekakvu komisiju za totalitarne režime i simbole tih režima. Tko to može u ime Hrvata otvoriti bilo kakvu polemiku o Titu, koji se eksplicitno potvrdio kao najveći zločinac u povijesti ljudskog roda, koji je rekorder po broju likvidacija u relativno kratkom vremenskom periodu? Tko može u ime Hrvata otvoriti polemiku o NDH? O onoj tisuću godina sanjanoj NDH, pa i o onoj u okvirima peterostruke okupacije hrvatskih zemalja, koja je na kraju hrvatskom krvlju usađena u hrvatsko nacionalno biće. NDH je bila okupirana, ali je to bila hrvatska zemlja i treba biti prihvaćena unutar hrvatske povijesti, u daleko većoj mjeri od dvije Jugoslavije i ove takozvane “samostalne RH”, koja je perfidan oblik destrukcije hrvatske nacionalne ideje kroz formalno proklamiranu hrvatsku državu, koju zbog zatiranja Hrvata pretvaraju u najgoru rupu Unije.

Imamo paklenu vrtnju – protuhrvatske kampanje služe kao zaklon za ekonomsko devastiranje zemlje, koje onda omogućava dublju destrukciju hrvatskog nacionalnog bića. Obrana Hrvatske pretvorena je u reokupaciju zemlje od strane agresora i njegove pete kolone u Hrvatskoj, koja više nije labradorska samo zato što nastupa bahato i otvoreno neprijateljski. Mi smo jedina zemlja u svijetu izložena jurisdikciji poraženog agresora. Mi smo jedina zemlja u kojoj su branitelji progonjeni kao neprijatelji. Mi smo jedina tranzicijska zemlja u kojoj je komunistička elita zadržala dominaciju, kako u državnoj upravi, tako i u svim društvenim institucijama. Višestruka okupacija NDH, kao i velikosrpska tiranija u obje Jugoslavije, nisu bili toliko perfidni procesi, pa možemo zaključiti da je takozvana “samostalna RH” najgori civilizacijski pad, nepodnošljiv teror društvenih nametnika.

Nova vremena traže nove simbole

Hrvati moraju mudro odabrati svoju novu ikonu u otvorenoj ponudi. Onu koju nitko ne može dovesti u pitanje. Internetska ikona Home treba izražavati našu opredijeljenost za dom, obitelj, domovinu i Majku Isusovu, nasuprot taboru, četničkom čoporu, Otadžbini i Kevi od Hristosa. Umjesto s kraticom ZDS, svoje poruke trebamo završavati s ikonom Home, čime će se slati jasna poruka, koju nitko ne može sotonizirati, a svi znamo njenu visoku civilizacijsku razinu unutar hrvatske kulture i hrvatske povijesti, kao i časno interno nacionalno značenje, što će izluđivati naše neprijatelje, one koji žele zatiranje svakog hrvatskog nacionalnog određenja.

Herceg-Bosna pade šapatom

Ovih je dana premijer RH upriličio svoju posve nejasnu turneju po Herceg-Bosni. Najveći je problem što Herceg-Bosne više nema. Bilo bi krajnje vrijeme da netko upozna “predsjednika svih Hrvata” s tom neugodnom činjenicom. Posljednji šef RH zna se pozivati na prvog šefa RH. A koliko je Franjo Tuđman bio nacionalno prazna osobe, najbolje nam potvrđuje njegovo početno podupiranje Herceg-Bosne, koju je na kraju komitetski rasformirao, s titovskom lakoćom, kao da demontira susjedov kokošinjac. Što me briga za koga je Tuđman radio, jer je u konačnici odbacio Herceg-Bosnu i prihvatio Republiku Srpsku. Isto tako, što me briga za koga Plenković radi, jer mu ne pada na pamet obnoviti Herceg-Bosnu.

Hrvatska BiH trebala je biti proglašena odmah na početku agresije na BiH, kao odgovor na srpsku reinterpretaciju SR BiH kao Srpske Republike BiH. Umjesto da jasno podrže Hrvate u BiH i Hrvatsku do Drine, Tuđman i Šušak odlučili su se za proglašenje Herceg-Bosne na dan pada Vukovara, da naciji zamažu oči. Istodobno je Šušak objavljivao svoje teze o slaboj naseljenosti hrvatskih otoka i potrebi da se Hrvati iz Bosne presele na otoke. Otoci su mogli ostati posve nenastanjeni, a ipak hrvatski, dok je odlazak Hrvata iz Bosne doveo do demografske katastrofe i u RH i u Hercegovini. Herceg-Bosna se morala održati već zbog Neuma, odnosno hrvatskog continuuma na Jadranu, što nam danas proizvodi komunikacijske probleme i velike političke napetosti u odnosu na bosanske muslimane, koji su svjesni toga da protiv Republike Srpske u BiH nemaju nikakve šanse, pa udaraju na hrvatsku enklavu i hrvatski Neum.

Kakvu politiku vodi Andrej Plenković, uskoro će Tatari tražiti izlaz na Jadran, barem u dijelu kojim je ispred njih bježao ugarski kralj Bela IV.


——————————————————————————————————————————————-

I to je taj demonski zločin koji nikada ne smije biti zaboravljen. Niti oprošten!

Huda jama obvezuje: Pletenice ugušenih djevojčica

Ne smijemo zaboraviti svoju djecu, a napose ne onu koju su antifašisti smaknuli na kraju Drugog svjetskoga rata. Sačuvane su pletenice djevojčica koje su antifašisti usmrtili u Hudoj jami, a iza dječaka su ostale zdrobljene kosti. Našu su djecu antifašisti ugušili, živu zazidanu sa živima, mrtvima i ranjenim roditeljima, i to je taj demonski zločin koji nikada ne smije biti zaboravljen. Niti oprošten! Koji moramo imati pred očima kada se danas na sceni pojavi neki profesionalni antifašist i traži kruha bez motike.