Samo Vučić i Šešelj neće navijati za Vatrene!

0
3482

I što Svjetsko prvenstvo u nogometu bude išlo svome kraju sve će veći broj Srba, ili, kako to reče legendarni sportski novinar Milojko Pantić, cijela građanska Srbija bodrit će Hrvatsku. Jedino će pucati od bijesa mali od Šešelja i četnički vojvoda.

‘Prvi Vučići se u vodu bacaju’, pa tako i Vučićeva izjava da je u “utakmici Hrvatske i Rusije navijao za Rusiju, pa neka se zbog toga nerviraju oni faktori iz Srbije koji se žele dodvoriti onima na Zapadu”, sve više blijedi pred sve većim brojem Srba u Srbiji koji šalju potporu našim Vatrenim u borbi za titulu svjetskog prvaka u nogometu.
A srpski teniski as Novak Đoković nakon što je iz Wimbledona poručio:”Pa ja navijam za Hrvatsku, nadam se da će oni osvojiti prvenstvo, a tko je pravi favorit, stvarno ne znam…”, nastavio je s podrškom hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji iako ga dio navijača sklonih Vučiću i vojvodi Šešelju u Srbiji zbog toga kritizira. No, tenisač se na to ne osvrće.”Bravo, majstori! Svaka čast. Samo naprijed”, napisao je Đoković uz fotografiju na kojoj Ivan Rakitić i Luka Modrić slave prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva.
“Hvala, legendo”, odgovorio mu je Rakitić, a u komentarima brojni hrvatski navijači zahvalili su srbijanskom tenisaču na podršci.
I što Svjetsko prvenstvo u nogometu bude išlo svome kraju sve će veći broj Srba, ili, kako to reče legendarni sportski novinar Milojko Pantić, cijela građanska Srbija bodrit će Hrvatsku. Izgleda da će samo Vučić i Šešelj navijati i za crnog vraga samo da Hrvatska ne pobijedi Engleze. E, malo morgen!