ZA SVE VJERNE OBOŽAVATELJE: Thompson održava koncert u Klinča selu!

0
784
Denis Pletikosa

Organizator ovog spektakla je Udruga policije branitelja Jastrebarsko.

Po prvi put, nezaboravno glazbeno iznenađenje očekuje sve vjerne obožavatelje Marka Perkovića Thompsona! Koncert će se održati 8. lipnja u Klinča Sela na igralištu NK Mladost s početkom u 21:00 sat, kao nastavak turneje koja je obišla mnoge hrvatske gradove, nastavlja se i dalje, u kojima je publika spremno i sa oduševljenjem dočekala ovaj jedinstveni i neponovljivi spektakl! Organizator ovog spektakla je Udruga policije branitelja Jastrebarsko.

Thompson će po prvi put pružiti publici ovih prostora vrhunski glazbeni doživljaj o kojem će se pričati još mjesecima, pjevajući neke od svojih najvećih hitova kao što su “Lijepa li si”, “Moj dida i ja”, “Geni kameni”, “Lipa Kaja”, “Zaustavi se vjetre” …

Koncerti s vrhunsko glazbeno-scenskom produkcijom i energičnim nastupom krase ovog glazbenika, a publika ga nakon trosatnog nastupa ispraća ovacijama, ali i traži bis.

Ako želite biti dio ovog vrhunskog i nezaboravnog koncerta, osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i nemojte propustiti još jedan spektakl u produkciji M.P. Thompsona. Ako još niste osigurali svoje ulaznice krajnje je vrijeme da to učinite!

PRODAJNA MJESTA ULAZNICA:

Ulaznice su u prodaji u sustavu https://www.eventim.hr/hr/ i na svim njihovim prodajnim mjestima, ostala prodajna mjesta:

 

Fifa trgovina, Jastrebarsko

caffe bar Fair Play, Desinec

caffe bar Croatina, Jastrebarsko

caffe bar – M – Krašić

Cijena ulaznice: U pretprodaji 80 kuna, na dan koncerta 90 kuna

 

Loading...