(VIDEO) U SABORU SE PRIJETILO ORUŽJEM! Culej se unio u kameru: ‘Sve ću vas potjerati kući!’

0
731
screenshot

Hrvatski su građani jučer u Saboru imali priliku vidjeti nevjerojatnu neozbiljnost hrvatskih zastupnika, točnije njezinih oporbenih članova. Oni su, naime, zbog pomicanja točaka dnevnog reda izveli performans koji je samo njima bio smiješan. Odluka predsjedavajućeg da na dnevni red stavi zakon koji je bio zakazan za dan poslije, dovela je do zajedničke odluke “oporbenjaka” da zauzmu govornicu. Sjednica je prekinuta, a cijeli šou snimao je Ivan Pernar:

“Kad je jedan došao, želio je zvati stražu. Ali onda su izašli mnogi iz oporbe pa se pojavio problem kako iznijeti desetak zastupnika. Sad ne znaju što će sa svima nama”, čuju se Pernarovi komentari i sve djeluje vrlo zabavno do trenutka dolaska Steve Culeja u kadar:

“Druže Pernar, je li mogu ja uživo da ti kažem nešto?”, pitao je Culej a onda pogledao izravno u kameru i nastavio:

“Poštovani moji branitelji, dok vi lijepo sjedite kod kuće, pogledajte što vam se događa u Hrvatskom državnom saboru. Pogledajte ove moje kolege koji su prisutni pa razmislite kome ste dali državu da je vodi. Ja ću vam dovest 1000 Ivana ovdje i sve ću vas smijeniti. Sve ću vas kući potjerat’, nijedan ovdje neće ostat’, doći će vrijeme, prijatelji”, rekao je Culej.

Nakon toga, iz pozadine se čuje nečiji odgovor:

“Ima i nas drugih koji imamo oružje. Ima nas koji smo bili branitelji i imamo oružje. Nismo se bojali ni u Gradiški ni u Vukovaru”.

Pogledajte nesvakidašnju komunikaciju zastupnika u Saboru:

Zastupnici zauzeli saborsku govornicu! [1. dio]

Gepostet von Ivan Pernar am Mittwoch, 5. Dezember 2018