Vatrogasci pale sirene za prerano preminulog kolegu!

0
162
Facebook

U nedjelju u popodnevnim satima u Velikoj Gorici smrtno je stradao pripadnik Javne vatrogasne postaje Velika Gorica, Ivan Galeković. Posljednji ispraćaj ovog mladog heroja bit će danas u 17 sati.

Tuga koja se posljednjih dana nadvila nad vatrogasnu zajednicu neizmjerna je i vatrogasci diljem zemlje opraštaju se od prerano preminulog kolege. Na posljednjem ispraćaju bit će brojni vatrogasci, a na Facebook stranici “Vatrogasci – Oni su naši Heroji”, administratori su pozvali sve koji neće moći biti na pokopu da na poseban način odaju počast preminulom kolegi. Naime, u 17 sati diljem zemlje pale se sirene u sjećanje na Ivana Galekovića.

“Pozivam sve kolegice i kolege, da sutra u 17 h ispred svojih vatrogasnih domova, dislokacija, parkinga …. na jednu minutu upale rotacije i sirene na svojim vozilima, da tako odamo posljednju počast našem kolegi , bratu po vatri Ivanu Galekoviću… Vatrogasac nikad ne umire, on živi vječno u srcima onih koje je spasio… Molim, dijelite objavu da dođe do svih naših kolegica i kolega“, stoji u objavi na stranici.

Loading...