OTKRIVENA LAŽ LIJEVIH MEDIJA! Prava istina o poklonu na Kongresu poduzetnica

0
487
Foto: Twitter/Neven Barković

"Niti jedna ženska udruga, udruga koja zastupa ženska prava ili bilo kakve slične vokacije nije REAGIRALA na pisanje portala Index.hr – jer svi oni dobro znaju što je Ženski poduzetnički centar ", navodi se

Većina lijevih medija je na 8. ožujka, odnosno Međunarodni Dan žena, objavila kako se u Zagrebu, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike, održavao Kongres poduzetnica Hrvatske i regije. Medijima je tako kolala poklon vrećica, koju sudionici takvih kongresa često dobiju, a zasmetalo je to što se tamo našla i boca deterdženta za posuđe.

O napadima i objavi neprovjerenih informacija oglasila se i direktorica Ženskog poduzetničkog centra Sanela Dropulić čije priopćenje prenosimo u ciijelosti.

  • “Žene su rasplodne junice – to smo jučer mogli od zluradih čuti u javnosti jer je naš sponzor darovao u poklon vrećicama Kongresa poduzetnica menstrualne uloške.
  • Žene su pretile krmače – to smo jučer mogli od zluradih čuti u javnosti jer je naš partner Grad Županja darovao čvarke, kobasice i kulen na degustaciji
  • Žene su glupave ljepotice – to smo jučer mogli od zluradih čuti u javnosti jer je naš sponzor darovao u poklon vrećicama rašpice za nokte
  • Žene su pijandure – to smo jučer mogli od zluradih čuti u javnosti jer je naš sponzor darovao degustacije vina i rakije
  • Žene su jedino sposobne biti u kuhinji i uz štednjak ili sudoper  – to je očito bila jedina poruka senzacionalističkih medija u Hrvatskoj, vezano u detardžent Čarli i našu partnersku suradnju s tvrtkom Labud, jednom od brojnih koje podržavaju rad Ženskog poduzetničkog centra i Kongresa poduzetnica 2019
Loading...

Kongres poduzetnica 2019 bio je i ostao najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu jugoistočne Europe koji ne poznaje svađe, afere, skandale nego samo konstruktivni i naporan rad da nam svima bude bolje. Oni koji to ne mogu podnijeti mogu nas i dalje napadati, ali kao što vidite – ne samo da preživimo – nego izađemo još jači.

Temeljno načelo novinarstva, bez obzira u kojoj se državi, društvenom uređenju, te gospodarskom ozračju ga prakticiralo glasi: Audiatur et altera pars odnosno saslušaj i suprotnu stranu.

U senzacionalističkom pisanju medija Index.hr, kojega su prenijeli Net.hr te RTL televizija sva pravila profesionalnosti novinarske struke vezana uz sadržaj poklon vrećica Kongresa poduzetnica 2019. namijenjenih svim sudionicama i sudionicima bila su prekršena, uz obilje neistina, kleveta i laži uz samo jedan jedini cilj – u danu u kojemu nije bilo vijesti – „ispaliti“ neku isprovociranu aferu.

Onu s lažima o poklon vrećici Kongresa poduzetnica 2019.

U poklon vrećici zajedno s bocom Čarlija tvrtke Labud (na kojoj su sve sudionice i sudionici Kongresa Labudu bili zahvalni, a isto su očitovali brojnim pozitivnim komentarima na facebook stranici mog profila) bili su osigurani kao dar tj. besplatno za uporabu svim sudonicama i sudinicima od strane sponzora:

Menstrualni ulošci Gentle Day

Rašpica za nokte hotela Atlantida

Kreme Avona

Bočica s vodom Coca Cole

Poklon bon Elemis kozmetike

Poklon bon Kemoboje za boje i lakovi

Poklon bon tiskare Aero Print

Ruža Grada Zagreba

Uz dodatne darove i sadržaje unutar infrastrukture Kongresa poput kušanja Badelovih vina i rakija, vina sa zlatnim listićima, slavonskih delicija (čvaraka, kobasica, kulena) i još puno toga…

NAPOMINJEM – da niti jedna ženska udruga, udruga koja zastupa ženska prava ili bilo kakve slične vokacije nije REAGIRALA na pisanje portala Index.hr – jer svi oni dobro znaju što je Ženski poduzetnički centar i što radimo, te su nam dali potporu.

Srdačan pozdrav i puno zajedničkih konstruktivnih medijskih aktivnosti kroz rad Ženskog poduzetničkog centra Vam želim”, navodi Dropulić.