Miki u Dubaiju: Zbog Bandića Burj Khalifa zasvijetlila u bojama hrvatske zastave

0
264
Instagram

"Kad Dubai zasvijetli u hrvatskim bojama. Pozdrav mom voljenom Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj!", poručio je Bandić na svom Facebooku.

U utorak je najviša građevina na svijetu Burj Khalifa bila je obojana bojama hrvatske zastave u čast hrvatske delegacije koja je u dan ranije stigla u Ujedinjene Arapske Emirate.

Naime, zagrebački gradonačelnikMilan Bandić sa suradnicima je u trodnevnom službenom posjetu Dubaiju. Sastao se s gradonačelnikom Dawood Abdulrahman Al Hajirijem i razgovarao o turističkoj i gospodarskoj suradnji dvaju gradova.

Loading...

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Kad Dubai zasvijetli u hrvatskim bojama 🇭🇷🇭🇷 Pozdrav mom voljenom Zagrebu ❤ i cijeloj Hrvatskoj! 🙌 #hvaladubai #hvalauae #dubai #uae #gradugradu #zagreb #hrvatska🇭🇷

Objavu dijeli Milan Bandić (@milanbandic)

Spomenimo kako se zagrebački gradonačelnik sastao i s tajkunom Mohamedom Alabbarom koji je poručio da su zainteresirani za projekt “Manhattan u Zagrebu”.

“Kad Dubai zasvijetli u hrvatskim bojama. Pozdrav mom voljenom Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj!”, poručio je Bandić na svom Facebooku.

U Dubaiju su i pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada Sanja Jerković, pročelnica Ureda za međugradsku i međunarodnu suradnju i promicanje ljudskih prava Vesna Šimić, pročelnica Stručne službe gradonačelnika Andrea Šulentić, posebni viši savjetnik gradonačelnika za investicije i strana ulaganja Harun Omerbašić i ravnatelj Zavoda za prostorno uređenje Ivica Rovis.

Instagram