Koja je moćnija? Vladarice ‘Balkana’ u službi tajnih sila!

1
564

Dvije žene vladaju stalno sukobljenim zemljama jugoistočne Europe. I obje su pozvane u službu svjetskih vladara iz sjene – kreatora kaosa. Predsjednica Hrvatske u moćnoj Trilateralnoj komisiji zasjala je netom prije kandidature za predsjednicu, pa se sukladno pravilima te tajne skupine, kao predsjednica morala umiroviti.

I premijerka Srbije, Ana Brnabić, koja je, mediji bruje,  pozvana na najtajnovitiji sastanak elite – Bilderberg.

Loading...

Zanimljivo, obje grupe povezuju dvije stvari – Osnovale su ih dinastije Rockefeller i Rothschild (s još nekim upraviteljima koji se rotiraju kroz godine), i obje skupine tajno razgovaraju o ‘problemima u svijetu’ kao i o rješenjima problema.

Prvi i jedini problem s tim skupinama je da su sastavljeni od dinastija koje nitko nikada nije birao. Od elite koja nije izabrana demokratskim putem da rješava probleme u svijetu – u ime svijeta. A ipak, oni to čine.

No, koja od tih skupina je moćnija? 

Konferencija Bilderberg skupine, za koju se govori da je svjetska vlada u sjeni, ove će se godine održati između 7. i 10. lipnja u Torinu u Italiji. Tamo će se skupiti na jednom mjestu u strogoj tajnosti u osiguranom i zakupljenim cijelim hotelom oko 100 krojača svjetske sudbine, među kojima ima političara, članova kraljevskih obitelji, moćnika iz vojne industrije, bankarstva i slično.

Skup najmoćnijih koji razgovaraju o budućnosti svijeta ali bez predstavnika svijeta, bez predstavnika javnosti i novinara, bez informacija o dogovorenom. Skup se naime odvija u strogoj tajnosti a ono što je dogovoreno na sastancima to se ostvaruje. Tamo se dogovaraju potezi na šahovskoj ploči svijeta, tamo se biraju predsjednici, premijeri važnih svjetskih sila, tamo se pokreći ratovi,  tamo se kroje politike koje u suštini uistinu ostvaruju novi svjetski poredak odnosno jednu svjetsku državu podijeljenu na dvije razine – elitu i robove, ili u masonstvu učitelje koji posjeduju tajnu i učenike koji im služe bez spoznaje o ‘tajni’.

Mladen Lojkić u knjizi Vladari svijeta o skupini Bilderberg piše sljedeće:  ‘Nevidljiva svjetska vlada’, kako se obično zove Bilderberg grupa, osnovana je 29. svibnja 1954. godine. Prvi osnivački sastanak održan je u Oosterbeeku u Nizozemskoj, u hotelu Bilderberg. Prvi predsjedavajući je bio princ Bernhard, muž nizozemske kraljice Julijane. Hotel i grupa nose ime utjelovljenog Sotone Bila (Bela), božanstva sunca, sina Semiramide i Nimroda. Grupa ima oko osamdeset članova, a sastaju se jednom godišnje uz svekoliko osiguranje, većinom u jednom od mnogobrojnih dvoraca prvog čovjeka iluminata, Rothschilda, ili nekom od dvoraca Rockefellera. Grupa najmoćnijih ljudi svijeta osnovana je (koje li ironije) zbog zabrinutosti za svjetsku ekonomiju i političku situaciju u Europi i Americi. Ima stalni komitet od trideset i devet članova koje postavljaju najmoćniji, pretežito Rothschild i Rockefeller, i koji se rotiraju svake godine. Svi predsjednički kandidati u SAD-u i kandidati za premijera u Velikoj Britaniji su članovi Bilderberg grupe, tako da je za svjetske moćnike potpuno nevažno koji će kandidat pobijediti.’

Primjerice, Bilderberška grupa  pozvala 1991. Billa Clintona, tada guvernera Arkansasa. Sljedeće je godine izabran za predsjednika SAD-a. Tony Blair došao je kao gost 1993., a četiri godine kasnije postao je britanski premijer.

Masovni  mediji vrlo rijetko i vrlo šturo izvještavaju s tog događaja. Informacije su se svodile uglavnom na umanjenje značaja događaja koji je bio okarakteriziran kao “prijateljski ” susret. No, to baš i nije tako. Znano je da su ti, navodno prijateljski razgovori, uvelike direktno utjecali na događanje u svjetskoj politici. Moćnici sa svih strana svijeta skupili bi se i iznijeli osnovne pravce daljnjeg djelovanja; svaki u svome sektoru. Stoga sve više raste nepovjerenje prema tim konferencijama i sve više prosvjednika i aktivista pruža otpor ovakvom netransparentnom vođenju svjetske politike. Iako je prošlih godina pred hotelima za vrijeme konferencija bilo na tisuće demonstranata, mediji su to vješto izbjegli izvijestiti.

Generalni tajnik NATO-a Willy Claes, član Bilderberga, izjavio je 2010. da su sudionici tih konferencija dužni poštivati zaključke stvorene na konferenciji i da ih striktno moraju provoditi u djelo. Postoji opravdana sumnja da se tu dogovara, mimo demokratske procedure, o budućim predsjednicima i ministarskim foteljama. Zato je prije dvije godine talijanski odvjetnik podnio protiv Bilderberg- skupine kaznenu prijavu državnom odvjetništvu u Rimu jer sumnja da je na sastanku te skupine u Švicarskoj 2011. godine, za predsjednika Vlade Italije bio nametnut Mario Monti. Osim toga, još se 2009. Etienne Davignon, koji je tada predsjedao konferencijom, pohvalio kako je stvaranje Eura zapravo ideja Bilderbeg grupe.

Srpska premijerka Ana Brnabić s pozivom u ovu skupinu opasno konkurira hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, i čini se da je srpska premijerka svojom pojavom otvorene slobodarske figure itekako odgovara profilu bilderberške vizije, – novog svjetskog poretka, dok za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović još uvijek ima šanse da se izvuče iz te zloglasne službe.

Trilateralna komisija – polutajna sestra Bilderberga

Vladari svijeta su osnivanjem polutajne Trilateralne komisije pod svoju kontrolu, osim lidera Amerike i Europe okupili i najmoćnije i najbogatije ljude Japana (Trilaterala). S tri zemljopisna područja u sastavu Trilaterale je 150 članova.  Nakon što je postala predsjednica Grabar Kitarović je izašla iz Trilateralne skupine i sada je samo počasni član’  iz Hrvatske su je zamijenili,  Franjo Luković, predsjednik uprave Zagrebačke bank te, do nedavno, odvjetnik Marijan Hanžeković, mason.

Ovu asocijaciju osnovao je i utemeljio  David Rockefeller kao i kod Bilderberga, a mandat članovima koje  je do nedavne smrti birao Rockefeller osobno,  trajao je tri godine.

Ova družba sastaje se nekoliko puta godišnje i tamo se navodno raspravlja o problemima koji tište ovaj planet i čovjeka. Naizgled, vrlo humana organizacija s vrlo humanim bogatim ljudima koji brinu o svakoj duši, a u stvarnosti, poznato je da je to skupina moćnika željnih kontrole koje se sastaju da bi razradili pojedinosti porobljavanja svakog čovjeka na planetu.

Trilateralna komisija, kao sestra Biderberg skupine, Rockefellerovog prvorođenca, provodi svoje masonske planove nad čovječanstvom već duži niz godina, a jedino o čemu oni raspravljaju je promjena čovjeka u roba sustava, oduzimanje sloboda i potpuno upravljanje planetom. Sve što je dogovoreno se ostvaruje sada, a posljednjih godina je glavna tema i jedne i druge skupine – kontrola interneta i slobode govora.

Javna je tajna o kojoj je čak progovorio i Šeks u izbornoj noći,  da raširene masonske lože postavljaju i uklanjaju po potrebi sve moćnike, svih zemalja. One odlučuju tko može biti na kojem mjestu u politici, ali i u društvenom životu. A sve funkcionira na sustavu ucjena o čemu je progovorio insajder nizozemski bankar, kao i plaćeni ekonomski ubojica koji je objasnio na koji je način svjetskim moćnicima služio u provedbi plana preko političara za – podčinjavanje zemalja svijeta, ucjenama – jednoj elitnoj svjetskoj sili.

Nama, ljudima daje se privid demokracije i privid neke moći prilikom odlučivanja, a zapravo, sve je već odlučeno puno prije. Tako ni  Kolinda Grabar Kitarović, kao ni premijerka Srbije nisu slučajan izbor za vladarice ovih prostora. A nije ni slučajno da su tako – različite – sukobljene. Gay premijerka naspram tradicionalne Kolinde, suprotnost je tako neodoljiva  u svojoj dualnosti koja je čest simbol upravo – masonerije.

  • Vesna Scrollavezza Murvić

    POGLEDAJTE što radite ljudima svojim glasovima za hdz-sdp i što to radite ne odazivom tokom glasanja .
    POGLEDAJTE koga nazivate kraljicom Balkana .