Keleminec kaže kako se za Zekanovića i Hasanbegovića zna da su HDZ-ovi ‘trojanski konji’

1
1135
screenshot

Danas se u Hrvatskom saboru glasovalo o izmjenama Zakona o Ini koje je predložila Vlada. Oporbeni zastupnici napustili su sabornicu ali je na kraju ostalo 76 zastupnika što je bilo dovoljno za kvorum. Priopćenjem se nakon današnjeg glasovanja u Saboru javio Dražen Keleminec.

HDZ -ov zakon o Ini spasili su Zlatko Hasanbegović i Hrvoje Zekanović koji su svojim ostankom spasili kvorum od 76 zastupnika i tako napravili veliku uslugu HDZ-u.

Da su Zlatko Hasanbegović i Hrvoje Zekanović napustilo sabornicu, HDZ bi ostao bez kvoruma i sa 74 zastupnika ne bi mogao izglasati štetan Zakon koji ide u korist Mađara, a ne Hrvatske države, tvrdi Keleminec

Njihovo glasanje protiv tog Zakona je bacanje magle u oči onima koji im vjeruju da su prava oporba, desnog usmjerenja.

Hasanbegović i Zekanović su HDZ-ovi šahovski pijuni, HDZ ih je stvorio, HDZ im je dao zastupnička mjesta, HDZ im je dao saborske plaće i privilegije.

Naravno, HDZ im daje i medijski prostor u kojem oni kritiziraju HDZ, a u stvari na taj način usmjeravaju na sebe nezadovoljne desne birače koje će na kraju prodati upravo HDZ-u.

To je poznata igra još od Ante Đapića kao trojanskog konja HDZ-a. Pozivam sve desne birače da razmisle i da se ne daju prevariti. Dosta su nas varali, dosta su nas pljačkali, napisao je u priopćenju predsjednik Autohtone – Hrvatske stranka prava, Dražen Keleminec.

 • Rooster

  Ajde ne lupetajte i ne nasjedajte na gluposti
  Ok,trebali su možda malo više paziti
  Ali njih dvojica nisu mogli ovo spriječiti možda samo odgoditi
  Znači trebali su na poziv ili zapovjed sdpeovog bere idemo van odmah poslušati i izači,e ne ne drugovi neče te nas navuć na tanak led ,a isti taj bero i njegova partija je neki dan zajedno s hdzeom glasala protiv referenduma i pljeskali jedni drugi ma,a tu su zekanović i zlatko pokazali svoj jasan stav,sdp je isti kao i hdz i gotovo
  Ljudi moji mislite svojom glavom