Dvogodišnja Mila treba našu pomoć! Pomozimo da ode na liječenje u SAD

0
354
Faacebook

Otac Marin i na svojem je facebook profilu objavio apel za pomoć, a prva procjena bila je da su troškovi liječenja oko milijun dolara. No, ta brojka narasla je na oko tri milijuna dolara, što je oko 18 milijuna kuna.

Mila Rončević djevojčica je od dvije godine, koja umire od leukemije, a jedina nada skupa je bolnica u Philadephiji. Hrvatska stoga naprosto mora ustati na noge te pokušati spasiti život ove djevojčice, za što je u roku od nekoliko dana potrebno pomoći obitelji te prikupiti skoro tri milijuna dolara kako bi Mila mogla otići na čliječenje koje joj predstavlja veliku šansu za život. Milin otac Marin u bitku za skupljanje novca već je krenuo, a u prikupljanju sredstava pomoć mu je pružila i majka pokojne Nore Šitum. Otac Marin i na svojem je facebook profilu objavio apel za pomoć, a prva procjena bila je da su troškovi liječenja oko milijun dolara. No, ta brojka narasla je na oko tri milijuna dolara, što je oko 18 milijuna kuna.

“Dragi rođaci i prijatelji,

Ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo)”, napisao je.

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Model plaćanja je 99. Naziv banke: Banka Kovanica d.d. Varaždin. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Marin je inače u svojoj borbi za život kćerke do te mjere odlučan da  prodaje obiteljsku kuću, njegovi roditelji prodaju vikendicu, a roditelji i rođaci predali su životne ušteđevine, te su osobnim sredstvima uspjeli skupiti skoro pola milijuna eura.

Loading...