Bloger Krule brutalno iskreno: “Koj’ će nam ku*ac šup*i koji vode državu, mi smo jedini ti koji si međusobno pomažemo”

0
483
Foto: Facebook

Hrvatsku je javnost posljednjih nekoliko dana na noge digla priča dvogodišnje Mile Rončević kojoj je donacijama prikupljeno 37 milijuna kuna za liječenje u Americi. Jadranko Hodak, široj javnosti poznatiji kao Bloger Krule, istaknuo je svoje mišljenje.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Zašto mi sami sebi ne bi izgradili bolnicu???

Ako na godišnjoj razini po stanovniku izdvojimo 500 kn… na kraju godine imati ćemo cifru od 275 mil. eura

Osnovali bi građevinsku firmu i sami izgradili bolnicu. Tu bi ušteda bila ogromna. Naravno, ne bi kupovali bagere i kamione, ali na tako veliku investiciju, sve građevinske firme koje bi sa našom građevinskom firmom sklopile kooperantski ugovor, dale bi povoljnu cijenu radova jer se to tako radi na velikim investicijama.

U roku godinu i pol dana imali bi izgrađenu novu bolnicu.

U tijeku gradnje bolnice, opet bi po stanovniku izdvojili 500 kn na godišnjoj razini, što znači da bi na kraju gradnje bolnice (nakon 18 mjeseci) sad imali:

– 412 mil. eura

sa 300 mil. eura bi kupili kompletnu opremu za bolnicu, od igle do lokomotive.

Ostaje nam još 112 mil. eura.

U bolnici bi radilo oko 1500 djelatnika. Bolnica bi bila jedna od najjačih u ovom dijelu Europe. Za sve one koji su izdvojili za bolnicu, usluge bi bile besplatne. Bolnica bi također zarađivala naplaćujući liječenje strancima, kao što to rade i druge bolnice. U njoj bi radili naši doktori, sestre, laboranti… Imali bi izuzetno dobre plaće a ne crkavice ka danas… a mi uslugu o kakvoj smo sanjali.

Izdvajanje četveročlane obitelji za ovakvu investiciju bi bilo 5000 kn u 30 mjeseci ili ti 2 i pol godine (166 kn/mjesečno). Za primjer, ista ta obitelj izdvaja 80 kn/mjesečno za TV pretplatu… pa vi zaključak donesite sami.

Mislite da ovo nije izvedivo? Izvedivo je itekako… ali onda se postavlja pitanje, koji će nam ku*** šu*** što nam državu vode… jer kad zakrizi, mi smo jedini ti koji si međusobno pomažemo… oni samo šute i čekaju… čekaju svoju netto plaću od 25 000 kn… troškove za odvojen život… ljetnu stanku u Saboru koja je duža od ljeta… službene BMW-e sa pratnjom… i sve ostale p** materine kojima ih hranimo dok istovremeno…

… sami umiremo.

Loading...