Marko Perković Thompson reagirao na prijavu!

0
343
Matija Habljak/PIXSELL

Tako je na službenoj Facebook stranici pjevača objavljena snimka koncerta 20. obljetnice VRO Oluja koja se održala u Kninu.

Povodom podnošenja optužnoga prijedloga zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prilikom nastupa na koncertu koji je u subotu održan u Slunju u sklopu 22. obljetnice VRO “Oluja” oglasio se i pjevač Marko Perković Thompson.

Tako je na službenoj Facebook stranici pjevača objavljena snimka koncerta 20. obljetnice VRO Oluja  koja  se održala u Kninu.

Loading...

“Pozdrav uz pjesmu koja je nastala u Domovinskom ratu”, napisao je Thompson, objavivši i tekst pjesme Čavoglave.

Podsjetimo, optužni prijedlog zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prilikom nastupa na koncertu koji je u subotu održan u Slunju u sklopu 22. obljetnice VRO “Oluja podnesen je protiv Marka Perkovića Thompsona.

Hini je glasnogovornica karlovačke policije Senka Staroveški potvrdila da je prekršajno prijavljen izvođač zbog kršenja članka pet, kojim se brani isticanje neprimjerenih simbola, tekstova, slika ili crteža, kao i izvođenje ili reproduciranje pjesama, skladbi ili tekstova koji remete javni red i mir. Kriminalističko istraživanje prije svega znači da će se temeljem snimaka i fotografija pokušati ustanoviti identitet drugih osoba protiv kojih bi se onda naknadno podnijeli obavezni prekršajni nalozi, rekla je Staroveški.