Titova unuka brutalno stala na krvavi žulj našem teniskom heroju Marinu Čiliću!

1
1501
Sasa Broz, Titova unuka na djedovom trgu. nekada. Photo: Goran Jakus/PIXSELL

'Nek' se čuje, nek' se zna čija sam unuka ja', vjerojatno je ponosno pomislila Saša Broz nakon što je izazvala buru u javnosti objavom na svom Facebook profilu, u kojoj je Čilićeve bolne žuljeve na stopalim usporedila s krvavim stopalima balerine. Ako smo već kod žuljeva, patnji, krvi i bolova možda bi ti bolje bilo pitati preživjele s Bleiburga ili logoraše s Golog otoka što ti oni, iz prve ruke, mogu reći o tome, ako ti već o tome nije pričao tvoj dragi djedica Josip Broz. A našeg Marina Čilića ostavi na miru, jer, on će se oporaviti od svojih žuljeva dok će tebe oni, očito, sve više žuljati.

I dok je cjelokupna hrvatska javnost bila u šoku gledajući žuljeve i krv na Čilićevima stopalima u Wembledonu za vrijeme odigravanja finanlog meča s fenomenalnim Rogerom Federerom, Saša Broz, unuka vođe jugoslovenskih komunista Josipa Broza, požurila se na svom Facebook profilu napisati sljedeće: “Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake!!! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se ‘oprosti’ uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona’!!!

Očito Saša Broz nije mogla dočekati ni da se osuše suze na Čilićevim obrazima niti da se smanje bolovi na njegovim stopalima od krvavih žuljeva, ali i duši, nego se požurila da, upravo ona, brutalno stane na krvavi žulj našem teniskom heroju. I ne samo na žulj nego i na bolnu Čilićevu dušu.’Nek se čuje, nek se zna čija sam unuka ja’, vjerojatno je ponosno pomislila Saša Broz, nakon što je izazvala buru u javnosti objavom na svom Facebook profilu, u kojoj je Čilićeve bolne žuljeve na stopalim usporedila s krvavim stopalima balerine. E Saša, Saša, što ti uistinu znaš o Čilićevim žuljevima i krvavim balerininim stopalima, pa da dijeliš lekcije i vrijeđaš našeg teniskog asa.

Loading...

Ako smo već kod žuljeva, patnje, krvi i bolova možda bi ti bolje bilo pitati preživjele s Bleiburga ili logoraše s Golog otoka što ti oni, iz prve ruke, mogu reći o tome, ako ti već o tome nije pričao tvoj dragi djedica Josip Broz. A našeg Marina Čilića ostavi na miru, jer će se on oporaviti od svojih žuljeva dok će tebe oni, očito, sve više žuljati.

  • yelka talaich

    SVE RECENO KAKO TREBA -ISTINA, A SASA BI SE TREBALA SUOCITI SA ISTINOM I POMOLITI BOGU !