Plenković bi obljetnicu Oluje najradije promatrao iz zračnog balona iznad Knina, na pristojnoj udaljenosti od svog naroda!

0
539
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Mnogi ovogodišnju proslavu Dana pobjede 5. kolovoza u Kninu na koje se odlučio državni vrh smatraju elitističkom, no, braniteljima i hrvatskom narodu nitko ne može oteti proslavu naše Oluje, pa ni nadobudni i umišljeni političari koji bi najradije sve to promatrali iz visine, po mogućnosti iz nekog zračnog balona iznad kninske tvrđave, kako bi bili sigurni da su što dalje od svog naroda i naših branitelja.

Ovogodišnja proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu 5. kolovoza na kojoj neće pjevati Marko Perković Thompson i koja će se održavati  samo na kninskoj tvrđavi mnoge je iznenadila, a neki mediji su to komentirali kao prigodu da Andrej Plenković započne trasirati put prema marginalizaciji desničarske ikone i takvu sliku Hrvatske želi afirmirati uvođenjem novog protokola na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu.

Uvođenje novog protokola komentirao je na Novoj TV i SDP-ovac Gordan Maras koji je rekao da se Plenković boji svoga naroda.

Loading...

‘Boji se i branitelja. Kada smo mi radili obljetnice, uvijek, bez obzira na kritike, neslaganja, nikad nismo to radili tako da ne mogu biti prisutni svi koji žele doći tamo. Sada se radi elitističko događanje za odabrane, one koje HDZ želi kontrolirano pustiti. To nije dobro, ne slažemo se s time i mislimo da tako ne treba odvajati Oluju od naroda i branitelja’, kaže Maras, a mi se s takvim njegovim stajalištem apsolutno slažemo.

Vjerujemo da isto razmišljaju i brojni branitelji, kojima nitko ne može oteti proslavu naše Oluje, pa ni nadobudni i umišljeni političari koji bi najradije sve to promatrali iz visine, po mogućnosti iz nekog zračnog balona iznad kninske tvrđave, kako bi bili sigurni da su što dalje od svoga naroda i svojih branitelja.