Nada li se Mamić, kao nekad Kutle, da bi ga poznanstvo s Ivanom Trump, moglo spasiti zatvora?

0
950
Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Maminjo se ovih dana pohvalio da je bivša supruga sadašnjeg američkog predsjednika Ivana Trump postala član Dinama. Svojedobno je Vladimir Kraljević, inače organizator natjecanja Miss Universe u Hrvatskoj i Sloveniji upoznao Ivanu Trump i sa Miroslavom Kutlom, baš kao što je to učinio i sada upoznavajući je s Mamićem.

Zdravku Mamiću, gazdi Dinama, ovih dana i tjedana doista nije lako. Nižu se nove optužnice, ovaj put za izvlačenje novca iz Dinama, na sudu u Osijeku ima stalne sporove sa sucem, a svoj veoma nestabilni živčani sustav nedavno je demonstrirao kada je iz sudnice najurio svoje dotadašnje odvjetnike Jadranku Sloković i Čedu Prodanovića.
I u moru takvih neugodnih događanja po gazdu Dinama, dogodila se i jedna, veoma lijepa. Naime, kao grom iz vedrog neba u javnosti je odjeknula vijest da je bivša supruga predsjednika SAD-a Donalda Trumpa Ivana postala novom članicom Dinama.
“Hrvatski sportaši i sportski klubovi najbolji su promotori Lijepe naše u svijetu, a dokaz tome je i činjenica da je Ivana Trump postala član Dinama. Dinamovu zastavicu joj je u ime kluba uručila 21. Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty, a gospođi Trump želim dobrodošlicu u klub navijača najboljeg hrvatskog kluba!”, napisao je oduševljeni Zdravko Mamić.
Možda Maminjo računa da nije loše uza se imati bivšu suprugu sadašnjeg najmoćnijeg političara na svijetu u trenutcima kada on smatra da se protiv njega vodi neviđena ‘pravosudna’ hajka u Hrvatskoj. Vjerojatno je iz tih razloga požurio se pohvaliti novom moćnom članicom Dinama, jer nikad se ne zna zbog čega je to dobro. Možda Mamiću, žurno zatreba viza za Ameriku, a dobro zna kako je prošao Sanader kada je u trenutcima skidanja njegova imuniteta u Saboru prije sedam godina, pokušao ići u Ameriku, pa je uhvaćen u Austriji. Inače, Ivani Trump nije ovo prvi put da ima neki angažman u Hrvatskoj. Svojedobno je, kada se već rastala od Trumpa, dospjela do Hrvatske, gdje ju je Vladimir Kraljević, inače  organizator natjecanja Miss Universe u Hrvatskoj i Sloveniji upoznao s Miroslavom Kutlom, baš kao što je to učinio i sada spajajući Mamića i Ivanu. Podsjetimo, upoznavanje Kutle i Ivane Tramp, dogodilo se upravo u trenutku kada su Kutli kola krenula nizbrdo.
Tada su Kutle i Ivana otputovali u Dubrovnik, gdje su htjeli otvoriti kockarnicu. Podsjetimo, upoznavanje Kutle i Ivane Tramp, dogodilo se upravo u trenutku kada su Kutli kola krenula nizbrdo.
U to doba i nad Kutlom, baš kao danas i nad Mamićem, nadvili su se  sumorni oblaci teških optužbi za gospodarski kriminal te ostala kaznena djela zbog kojih je nekad najmoćniji hrvatski tajkun odlučio pobjeći u BiH. Vjerojatno je Kutle tada mislio da je posao s bivšom suprugom moćnog Donalda Trumpa puni zgoditak, kao što se i Mamić nada, da bi mu poznanstvo s njom moglo dobro doći. Jer ipak je ona bivša supruga sadašnjeg predsjednika Amerike Donalda Trumpa s kojim ima i moćnu kćerku Ivanku Tramp.