Je li Grmoja Predsjednici pokazao dokumente o Agrokoru od kojih će velikim ‘pticama’ kljunovi otpasti!

0
1558
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je objavljena vijest da je predsjednica RH primila Grmoju na Pantovčaku, u nekim političkim krugovima se proširila vijest da je Grmoja predsjednici predočio ekskluzivnu dokumentaciju o Agrokoru zbog koje neki iz HDZ-a nemaju miran san i zbog čega se protive radu saborskog istražnog povjerenstva.

Danas je iz Ureda Predsjednice RH stigla obavijest da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović primila zastupnika u Hrvatskom saboru Nikolu Grmoju i stanovnike Ulice Stjepana Radića i Ulice Marka Marulića iz Metkovića. Rečeno je da su razgovarali o posljedicama izgradnje graničnog prijelaza Metković-Doljani te o problemima s kojima se, zbog izgradnje graničnog prijelaza, suočava dvadesetak obitelji. Predsjednica je naglasila potrebu žurnog pronalaženja rješenja kako bi granični prijelaz bio funkcionalan, a građanima uz njega bio omogućen nesmetan svakodnevni život.
No, nakon službene informacije o tome da je predsjednica RH na Pantovčaku primila političkog tajnika Mosta, u kuloarima se pronijela vijest da je Nikola Grmoja iskoristio prigodu da predsjednicu države informira zbog čega je, po njegovom mišljenju, HDZ protiv osnivanja saborskog istražnog povjerenstva.
Podsjetimo, Grmoja je nedavno o mogućem prestanku rada Povjerenstva rekao sljedeće: ”HDZ-u je trebalo šest mjeseci da pristanu na Povjerenstvo. Boje se onoga što će izaći. Ja samo mogu najaviti onima koji pušu pred javnošću, ovim pticama, da kad izađe dokumentacija koju i ja posjedujem, da će tim pticama kljunovi otpasti”, znakovito je tada poručio Grmoja.
A nakon što je objavljena vijest da je predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović primila Nikolu Grmoju na Pantovčaku, u nekim medijskim i političkim krugovima se počelo govoriti da je Grmoja iskoristio prigodu da predsjednici predoči ekskluzivnu dokumentaciju o Agrokoru, zbog koje, po njegovom mišljenju, neki iz HDZ-a nemaju miran san, i zbog čega se protive radu saborskog istražnog povjerenstva.