Imate viška love? Agrokor prodaje Todorićevu jahtu Riva 85 Opera i helikopter

0
220
Robert Anic/PIXSELL

U lipnju je Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak kazao kako je velik interes za Todorićevu jahtu i helikopter.

Agrokor prodaje jahtu na kojoj je ljetovala obitelj Todorić, a svi zainteresirani moći će je pogledati od utorka u Zadru, objavio je koncern.

Kako je objavljeno danas na stranicama Agrokora, izvanredna uprava objavila je 26. svibnja 2017. godine na svojim web stranicama javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju određenih pokretnina, konkretno motorne jahte i helikoptera, čime je započeo proces prodaje pokretnina koje nisu neophodne za poslovanje Agrokora d.d. i operativnih kompanija.

Loading...

Jahta Riva 85 Opera nalazi se u sklopu Marine Zadar -Tankerkomerc na glavnom lukobranu na adresi Ivana Meštrovića 2, 23.000 Zadar, a Agrokor je još u svibnju najavio rasprodaju stvari koje nisu neophodne za poslovanje kocerna. Tako se očekuje i prodaja helikoptera Bell 427 VFR iz 2006. godine te više luksuznih automobila.

U lipnju je Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak kazao kako je velik interes za Todorićevu jahtu i helikopter.

– Začuđujuće, imamo jako puno interesa. I za helikopter i za jahtu – rekao je Ramljak, ali nije htio otkrivati ništa konkretno.

Podsjetimo, obitelj Todorić ljetovala je na jahti u vlasništvu tvrtke, kao i na još dva luksuzna plovila. Snimke iz 2006. godine koje su objavljene na javno dostupnoj internetskoj stranici pokazuju u kakvom je luksuzu uživala obitelj, a Todorićev stariji sin Ante u jednom trenutku kaže da je krstarenje savršeni spoj Konzuma i Jadrana.